Нова колекција со наслов “Sophistic“ пристигна во продавницата на Lisca

Драги дами, доколку и вие сте едни од илјадниците женски фанови на брендот Lisca и ако тоа значи дека со нетрпение го очекувате појавувањето на нова колекција, тогаш задоволство ни е да ве информираме дека имаме новост за вас 🙂

Во продавницата на Lisca во нашиот трговски центар можете да ја побарате нивната нова колекција со наслов “Sophistic“.

Ви претставуваме дел од нивните најнови модели.