Нова празнична колекција на Tilla со супер промотивна акција

Новата празнична колекција на Tilla пристигна на полиците во нивната продавница во нашиот трговски центар.

Прекрасни модели во светли и свежи бои кои совршено ја пренесуваат пролетната сезона.

Посетете ги и за Вашиот шопинг добијте -10% за следното пазарење во Tilla 🙂