НОВА ПРОДАВНИЦА на DOCA во Capitol Mall!

Doca Bags + Accessories во Capitol Mall & Residence! 🎈🛍️👝👜💍👒
DOCA, #добредојдовте во семејството на вредни, препознатливи и познати брендови во #CapitolMall! Љубители на модните аксесоари, веќе ве очекуваме на приземје во најубавиот мол во градот – од денес продавницата на #DOCA во Capitol е и официјално отворена!#welcome #newstore #opennow #fashion #accessories #mall #shopping #docabags #docaaccessories

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/posts/2009857985737307?__tn__=-R