Нова продавница во Капитол: SARA FASHION!

Им посакуваме топло #ДОБРЕДОЈДЕ на Sara Fashion во Capitol Mall & Residence😊🎈💖
Од #денес повелете на 1 кат во #CapitolMall – ве очекуваат изненадувања! 🙂🛍️

#newstoreopening #sarafashion #mall #newstore #shopping #aerodrom#welcome