Новата Back to School колекција пристигна во LC Waikiki

Возбудени сте поради почетокот на школската година? Исто и ние, затоа сме супер радосни што во продавницата на LC Waikiki во нашиот трговски центар пристигна новата Back to School колекција за малите и големи школарци 🙂

Кул, шик и тренди модели во кои Вашите ученици ќе изгледаат како вистински ѕвезди во училишните клупи 🙂