Новата есенска колекција пристигна во Carter’s

Carter’s никогаш нема да не разочарат кога станува збор за изборот на модели што се дел од нивниот асортиман. Така и со оваа нова есенска колекција ни донесоа многу квалитет, весели дезени, шарени бои и преслатки комбинации 🙂

Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и погледнете како изгледаат најубавите детски есенски изгледи.

Ние ви пренесуваме само дел од нив.