Нови лосиони за тело од Balea со фантастични ароми

Ви ги претставуваме новите лосиони за тело од Balea со прекрасна комбинација на ароми. Супер практични пакувања, екстра доза нега и хидратација за Вашата кожа се само дел од предностите кои Ви ги нудат новите лосиони.

Balea- Rose Elegance лосионот ќе го разгали и разнежни Вашето тело и Вашиот дух со неговиот неодоливо мил цветен мирис на роза и гуава. Негувателната рецептура ќе ѝ пружи екстра порција хидратација на Вашата кожа, нежност и мекост. Лесната емулзија добро и лесно се нанесува на кожата и веднаш се впива. Посебно чувство за блескави и релаксирачки моменти. Дерматолошки теститран.

Balea – White Gloss лосион за тело со својата благо овошна арома нана лилјани и бела малина ќе ги маѓепса Вашите сетила. Негувателната рецептура ѝ доравуа на Вашата кожа влажност, нежност и мекост. Лесната емулзија добро и лесно се нанесува на кожата и веднаш се впива. Посебно чувство за блескави и релаксирачки моменти. Дерматолошки теститран.

Побарајте ги во продавницата на dm во нашиот трговски центар.