Нови органски сокови за деца во Биокулт

Навиките ги стекнуваме уште во детството. Би било добро кога би им ја створиле навиката на своите деца да внимаваат и грижат што консумираат. Консумирањето на здрава и органска храна ќе ви возврати со здравје, енергија, свеж изглед. Доколку немате време да им исцедите и направите сок од органски зеленчук и овошје имајте секогаш по дома сок кој е сертифициран, контролиран и безбеден за здравјето на вашите најмили, Во Биокулт на своите полици го имаат сокот “7 џуџиња“, кој и децата го сакаат!

Посетете ја нивната продавница во нашиот трговски центар и овозможете им здравје во чаша на Вашите најмали.