Ново работно време – Т.Ц. Капитол мол

Почитувани потрошувачи, врз основа на одлуката на Владата на Р.С. Македонија за продолжување на работното време на трговските центри , Ве известуваме дека почнувајќи од 26 јуни 2020 година, работното време на Капитол мол ќе биде од 10:00 до 22:00 часот – од понеделник до недела.

Аптеката Анни Фарм и Рамсторе маркетот ќе работат со работно време од 08:00 до 22:00 часот од понеделник до недела.

Т.Ц. Капитол мол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609