Nude трендови со линијата на Trend it Up “Evernudes”

Nude боја е во ТРЕНД! А изгледот без шминка сега се претвори во beauty класика. „Немањето“ шминка е сега ИН!
Сѐ што ви е потребно за да го постигнете овој look може да го најдете во новите шминки на trend IT UP “evernudes”!

Shiny Nail Polish

Полу транспарентен лак со нежен сјај : Evernudes Shiny Nail Polish. Кремастиот лак ви дава изглед на негувани нокти и природен изглед. Во 3 тренди нијанси.

Препорака: Nude лакот посебно убаво изгледа со кратко третирани нокти со турпија.

Matte Touch Nail Polish :

Еден апсолутен MUST HAVE за совршени и природни нокти : Evernudes Matte Touch Nail Polish со силна покривачка текстура со матирачки финиш. Сите 3 нијанси се вегански.

Camou Cream

Против подочници и нечистотии: Camou Cream-от има одлична покривна моќ со која
помага да ги каширате вашите мали недостатоци и остава прекрасно лесно чуство на кожата. Достапна во 3 нијанси.

Препорака: Ставете само малку коректор како вашиот изглед би изгледал поприроден.

Face Perefector

Усовршување и коригирање: Evernudes Face Perfector е идеалната make up подлога и се грижи за изедначување на тенот. Базата е достапна во 3 нијанси.

Cheek Perfector

За акцентирање и коригирање: Нежната покривна моќ во практично пакување во форма на молив, која ќе се погрижи за „топол сјај“ на вашиот тен. Достапно во 2 нијанси.

Mаrble Perfection Powder

За беспрекорен тен: нежна камена пудра, која ќе ги кашира неправилностите и се грижи за еднаков тен. Mаrble Perfection е вегански производ.

Lip Balm

Без драматичен ефект, САМО нежни тонови. Природно истакнати усни со балзамот за усни со нежна текстура која ги негува, веќе со првото нанесување.

Lip Oil

Wet-Shine- ефект за неодоливи усни: Со светкавото масло за усни, ќе постигнете скромен Glossy Look, кој оптички ви ги зголемува усните. Маслото за усни е вегански производ.