Од 1ви Декември продавницата на Campione на 1ви кат

Од 1ви декември, продавницата на Campione се сели на првиот кат во нашиот трговски центар. Брендот кој нуди колекции како за мажите, така и за жените ги отвара вратите со нова колекција на парчиња со кои ќе чекорите гордо во новата сезона.

Повелете посетете ги.