Одбери попуст во Капитол мол

ЈАС ОДБРАВ ПОПУСТ ВО КАПИТОЛ МОЛ‼️
Од 01 до 15 јуни – СУПЕР ЦЕНИ ПРЕД ЛЕТНАТА СЕЗОНА ВО КАПИТОЛ МОЛ 🌊🏊‍♂️
ТИ МИРИСА НА ПОПУСТ❓
Дојди во Капитол мол и заврши ја твојата SHOPPING листа на едно место! ❤️😊
Со Бојана и Ксенија вашиот Mid season #shopping ќе биде толку лесен и едноставен 😍🥰

Твој мол, твое место

Capitol Mall & Residence 👗👔👞🌂🌞