Одлична акција во аптека Anni Farm #СуперВоКапитолМол

Одлична акција во аптеката Anni Farm во нашиот трговски центар.

Не пропуштајте да освоите подарок шешир за на плажа со секој купен производ од линијата за заштита од сонцето на Bioderma Photoderm.

Посетете ги во нашиот трговски центар и подгответе се за топлите денови што следуваат.