Одлична понуда за вашиот септемвриски одмор или пак за првиот школски ден

Се подготвувате за последните денови и мини одмор или пак за тргнување на училиште Ipanema Makedonija има супер понуда за вас.
 
Летна колекција на – 60 %
Reebok со – 30 %
Vulladi обувки – 50 %
Детски патики и топлинки со цени од 690 и 790 денари.
 
Посетете ја продавницата MOND на вториот кат на Capitol Mall & Residence