Office Plus со првата училишна задача – ЗАШТЕДЕТЕ

Првата училишна задача за летото ЗАШТЕДЕТЕ!

Искористете ја акцијата и купете ги сите школски ранци до 50% ПОПУСТ во продавницата на Office Plus

Целата понуда на школски ранци можете да ја погледнете на следниот линк: https://bit.ly/2LrxZxO

Акцијата важи до 5ти август.

#capitolmall #summer #backpak #school #offer #firstdayofschool