Ohrid Pearls -Family Risteski со специјална понуда во период од 18.06.2018-24.06.2018

Искористете го попустот во Ohridski Biser Familija Risteski во Capitol Mall, бидете елегантни, блеснете и покрај жештините
*-30% на бисери ;
*Бисерен накит со сребро -25 % ;
*Купен втор артикал дополнителни -5 %;

Oд 18.06.2018-24.06, а ние Ве очекуваме!
Capitol Mall, приземје.