ОКТОМВРИСКО изненадување во ANNI FARM!

Anni Farm – секогаш полни со изненадувања за своите потрошувачи и посетители на Capitol Mall & Residence🙂
Овој месец, со секоја направена сметка над 2000 денари, добивате гратис производ ‘Magnetrans’.
Посетете ја аптеката на #ANNIFARM на приземје во #CAPITOLMALL! Бидејќи секоја сезона е сезона на здравјето! ⚕️
Производот ‘Magnetrans’ содржи 375мг. директ гранулат и се користи како додаток во исхраната, кој овозможува постигнување на препорачаната дневна доза на #магнезиум и одржување на физиолошките функции на телото, кои се зависни од магнезиум.
http://annifarm.mk/#Magnetrans #Hemofarm #magnezium #mg #магнезиум #здравје

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2001380646585041/?type=3&theater