Омилениот часовник од B-Watch намален до неверојатни -50%

Посетете ја продавницата на B-Watch во нашиот трговски центар и искористете ги следниве попусти:

На новите колекции часовници искористете до -20% намалување, на старите колекции -50% намалување.

Со купен производ од новата колекција, добијте гратис алка која е со вредност од 3000 ден.