Омилените крзнени пријателчиња на најмалите – Fur Real, достапни во Крш!

Омилените крзнени пријателчиња на најмалите – Fur Real, се достапни во продавницата на Крш во нашиот трговски центар. Меки, преслатки и секогаш расположени за игра, тие чекаат некое преијателче да ги вдоми 🙂

Кутре, маче, зајче или можеби пак глувче…кое ќе биде најдобро пријателче на Вашето малечко?