Омилените Lego Minecraft по намалени цени во Крш

На детските желби им нема крај, а кога една од нив ги вклучува омилените Lego Minecraft тогаш знаете каде треба да се обратите за да ја направите таа желба стварност…во продавницата на Крш во нашиот трговски центар и тоа по намалени цени.

Овозможете им часови игра на најмалите и уживајте во интересна и забавна рекреација заедно со нив.