И овој четврток Thea & The Band во Campione Caffe

Како што веќе знаете секој четврток во Campione Caffe е резервиран за талентираните Thea & The Band. И овој пат тие ќе се обидат да го направат поубав овој ден со супер музика, одлична атмосфера и позитивни вибрации.

Соберете го друштвото и загрејте се за престојниот викенд уште од вечерва. Се гледаме во Campione Caffe во нашиот трговски центар.

 


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 3729