Петок, ден за излегување во Аеродром Бар!

#УТРЕ 🎶
Петок, ден за излегување во Аеродром Бар!
Неодоливиот ритам на 80те и лудите неодредени 90ти! СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО, пијалоци за секој вкус, највкусни мезиња, квалитетна музика.
Почеток: 10:00 ч.
– III кат – #АеродромБарCapitol Mall & Residence

Избор на музика: Ана Маркиз
Резервации: 071371258

Повеќе информации за event-от: https://goo.gl/bxCsGr#CapitolMall #fridaynightout #dance #pary #retronight #Skopje #Aerodrom

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2037719779617794/