ПЛАТИ 2 ЗЕМИ 3 во Koton Capitol Mall

Во продавницата на Koton во нашиот трговски центар од утре започнува СУПЕР АКЦИЈА !

ПЛАТИ 2 ЗЕМИ 3! Направете ја Вашата омилена комбинација и добијте го последното ( најефтино или со иста цена) за само 1 денар. Акцијата важи на целиот асортиман и важи до недела (11.06).

Повелете и обновете го Вашиот летен гардеробер за супер цена 🙂