Пливај во попусти понуди

🌞😎Се подготвувате за вашиот летен одмор? 🌞🌴🏝
 
Започнете, и пливајте во попустите во Capitol Mall & Residence.
 
Одберете ја примамливата мирисна нота на овогодинечниот одмор од големата палета на парфеми во Delta Aromatik а потоа набавете го совршениот багаж и книга за вашето патување од Просветно дело. 🌞😎
 
#plivajvopopusti #capitolmall #summersale #odmor