Пливај во попусти

Денешната шопинг прогноза: пристигнува очекуван бран на попусти во Capitol Mall! 🌞🌞🌞🏝🏝🎉🎉🎉

Подготви се и #пливајвопопусти! 👕👕👙👙🕶🕶👡👡

И летото и твоите летни авантури само што започнаа!

Освежи се до -50%! 🍹🍹

Не заборавајте да ги понесете вашата насмевка, слободното време и летната шопинг листа!

#summerfun #summerready #summershopping #CapitolMall