Пливајте во попустите во Capitol Mall & Residence и бидете подготвени за вашата летна авантура

Пливајте во попустите во Capitol Mall & Residence и бидете подготвени за вашата летна авантура

Одберете соврешни парчиња облека кои ви ги нудат KOTON Capitol Mall и TOM TAILOR

Погледнете ја целосната понуда во продавниците во Capitol Mall на совршена температура погодна за шопинг

#plivajvopopusti #capitolmall #summersale #odmor