Подароци за децата од хематологија🎁

#кажимисреќнанова

НОВОГОДИШНО ШОУ во Capitol Mall на 29.12.2018 (сабота) 18 ч. | 1 кат 🎅🎄❄️
Повелете на Хуманитарна Новогодишна претстава „ТОРБАТА НА ДЕДО МРАЗ“ во Capitol Mall!
Ги покануваме сите дечиња да дојдат на бесплатната претстава, а со себе да донесат и подарок нова играчка за нови насмевки во Новата година за дечињата од хематологија при Детската Клиника за Онкологија. • • •

донесиподароци #хуманитарна #претстава #онкологија #capitolmall #santa #humanitarianshow #giftsforthekids #letshelp #letshavefun