Подгответе се за новата учебна година со ранците од Просветно дело

Новата учебна година е на прагот и сите родители знаат дека сега е моментот кога треба да се почне со сите подготвки кои се потребни за безгришно стартување на истата.

Во книжарницата на Просветно дело во нашиот трговски центар, ве очекува голем избор на ранци како за момчињата така и за девојките.

Кул, шик и модерни, тие ќе го освојат погледот на секое дете и ќе ја направат учебната година лесна како песна 🙂