Погледнете го новогодишниот каталог на Еликсир

Во потрага и дилема сте за идеалниот новогодишен подарок за Вашите сакани?

Не грижете се, Парфимерија Еликсир го прави најубавиот период од годината уште поедноставен и помагичен со својата специјална понуда на производи ЗА НЕГО И НЕА намалени со супер ПОПУСТИ!

Ви го претставуваме најновиот нивен каталог што важи до 31.12.2017.