Понеделнички расположени со Original Marines Macedonia!

Понеделнички расположени со Original Marines Macedonia! 👶👧👦🛍️ Направете комбинација од 3 парчиња и добијте -30% #попуст на СЕКОЕ од нив!
Повелете на III кат во #OriginalMarines во Capitol Mall, во склоп на продавницата КРШ!#capitolmall #originalmarinesmacedonia #shopping #mondayvibes #letsgoshopping #шопинг #kids #clothes #fallwinter #детскаоблека #sale #попусти

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2072681829454922/?type=3&theater