Понеделнички – сосема опуштено во Аеродром Бар!

Понеделнички – сосема опуштено во омиленото место во градот – Аеродром Бар! 🍻
Повелете на III кат во Capitol Mall & Residence и откријте го единствениот поглед на прекрасниот #Аеродром!#аеродромбар #capitolmall #tastyfood #твојмолтвоеместо

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2019671268089312/


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4339