Попуст до -25% во Office Plus

-25% ПОПУСТ на патната програма, модната програма и школските ранци во продавницата на Office Plus во нашиот трговски центар.

Квалитет, ненадминлив дизајн и екстра цени.

Попустот важи до 31.01.