Попуст до -30% на Hoverboard во Umbrella

Најсовремена забава или превозно средство за сите генерации..
Совршени за возење по рамни стази, ќе ве одведе до каде сакате со брзина до 20кm/h
оргиналната Samsung батерија со исклучителна моќ ви овозможува со едно полнење да поминете до 30км. Исклучително издржлив и до 120кг.
Високо квалитетна алуминиумска легура совршен дизајн.

Побарајте го на штандот на Umbrella во нашиот трговски центар по намалена цена од 18.310 ден.