Попуст на костимите за капење во Lisca

Драги наши, веќе се соочуваме со летните горештини и не можеме да ги избегнеме мислите за годишен одмор никако од глава зар не 🙂

Каде и да имате планирано или пак се подготвувате да го поминете летото, ви треба квалитетен, модерен, женствен и удобен костим за капење 🙂 А каде на едно место го има сето ова освен во Lisca? 🙂

Тие ги изненадуваат своите потрошувачи со супер летен попуст од 20% на костимите за капење од најновата колекција 2017 !

Посетете ги во нашиот трговски центар и бидете летна божица на плажа 🙂