Попусти до -70% во Крш за Summer Sale Alert | 06.07 – 09.07

Во продавницата на Крш во нашиот трговски центар за време на шопинг манијата наречена Summer Sale Alert која трае од 06.07 – 09.07, ве очекуваат супер попусти.

И тоа на:

1. Целиот асортиман на Graco со дополнителен попуст и на намалените цени

2.Попусти на одредени производи до – 70% на Codelyoko,Terminator ,Dizzy Dancers

3. Попуст до -50% на Zapf,Gormiti,Gyro botz,kukli Paris Hilton,Inky Dinky,Glitz тетоважи