Попусти, изненадувања и многу забава – Black Friday-Капитол мол

ИСПРАЗНЕТИ ПРОДАВНИЦИ, ПОЛНИ КЕСИ СО РАДОСТ, МНОГУ ЗАБАВА И УБАВИ МОМЕНТИ! 😍


Тоа беше кратката приказна од вчерашниот #BlackFriday во Capitol Mall & Residence
Имаме изненадувања и денес – погледни во продавниците, можеби токму овој ден ќе си го пронајдеш твоето омилено парче на попуст или акција!


Уживајте во молот со #365ДенаЉубов!
Следуваат многу нови и убави моменти,
Ваш, #КапитолМол 🥰🥰🥰


#Попусти #Акции #Забава #Моменти