Попустите до -50% во Tilla продолжуваат

Го направивте ли празничниот шопинг во Tilla? Доколку се уште не сте го искористиле попустот до -50% во нивната продавница во нашиот трговски центар, тогаш сега е вистинското време за тоа.

Одберете ја омилената комбинација за вашите малечки по супер цени.