Поточиња – во дворот на зајакот Белко

Белко, ПОТОЧИЊАТА ни го расцветаа дворот 🌷🌞🌸🐰🐥❤
Уживавме со нивните песнички, пеевме во еден глас и споделувавме МНОГУ ПОДАРОЦИ и ИЗНЕНАДУВАЊА од нашите партнери DM, Sara Fashion, Tilla, Kids Park&4Bowling, Joxx, Просветно дело.

Ви Благодариме за прекрасниот викенд и МИЛИОНСКИТЕ насмевки.🌸🐰

Белко е пресреќен, му го разубавивте дворот. 🌸🐰

Ви посакуваме УБАВ И ВЕСЕЛ Велигден и велигденски празници.

Со љубов,

Ваш Капитол мол,

#365денаљубов 🌷🌞🌸🐰🐥❤


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552