ПРАЗНЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО POP UP STORE-Капитол мол

⚠️ТОТАЛНА ЛИКВИДАЦИЈА⚠️ – ЧИСТЕЊЕ НА ЗАЛИХИ ВО #POPUPOUTLETSTORE ⚠️
ПОБРЗАЈТЕ количините се ограничени‼️


#CapitolMall #POPUPOUTLET #SALE