Предлог производ за убавина – Collistar црна маска

Collistar покрај кремата создаде и револуционерна маска исто така со црна конзистентност која има цел да го врати младешкиот изглед на лицето. Високо технолошката формула и скапоцените состојки во оваа маска имаат невиден ефект.

Оваа сосема уникатна и незаменлива маска е направрна со ексклузивна и ултра технолошка формула за да може моќно да регенерира, и детоксицира. Во својот состав има црн глима, Бамбус и јагле кои имаат својство да прочистуваат и абсорбираат токсини. Макста има двојна акција, Прво ја прочистува и детоксицира кожата, ги отстранува мртвите клетки и нечистотиите. Второ лицето добива посјаен изглед, тенот е изедначен, а кожата ревитализирана.

Побарајте ја во парфимеријата на Еликсир во нашиот трговски центар.