Предлог “Weekend look” од Карпис

Во лето не важи правилото дека во град се излегува само во петок или сабота, туку летната магија трае секој ден 🙂

За вечерашното излегување, ние ви даваме 3 топ предлози од последната колекција “Summer tales” на Карпис.

Целосни панталони во жива и привлечна боја, комплет од блуза и панталони со морнарски стил или пак класичен безвременски фустан со цветни мотиви.

Кој е Вашиот избор? 🙂