Предновогодишна забава со Young Engineers!

Оваа #САБОТА (29.12.2018) во 19:30 ч. предновогодишна забава со Young Engineers Skopje Macedonia на 1 кат во #CapitolMall – веднаш по НОВОГОДИШНОТО ШОУ во Capitol Mall! 🎄
@youngengineersmacedonia

Дојдете да ја заокружиме и оваа успешна година, исполнета со уникатна едукација, натпревари, прошетки, убави моменти, дружење а воедно и да го најавиме новото кое ни доаѓа во годината што следи. Низ ова магично предновогодишно дружење, ќе патуваме со единствениот илузионист Кристиан Шопов и ќе уживаме во неговите фантастични перформанси.
Понесете насмевка, добро расположение, одлично друштво со мама и тато а другото оставете ни го на нас.
Се гледаме во сабота на 29.12.2018 во 19.30 часот, на најомиленото место Capitol Mall & Residence!

Кликни и пријави го твоето присуство на линкот: http://www.skopje.youngengineers.mk/mk/registriraj-se/?fbclid=IwAR2o6esCHjh7v1f7-3VZca41wCmG8ltaD-28PiyfVdV2p6-h75dXzUCRY1g (ПОВЕЌЕ НА FACEBOOK НА CAPITOL MALL И YOUNG ENGINEERS MACEDONIA)

Пријавувањата важат најдоцна до 28.12.2018, до 23:59.

Young Engineers Skopje Macedonia – единствена сертифицирана едукација во Македонија за интердисциплинарно изучување на наука, технологија, инженерство и математика со LEGO® коцки, франшиза на светскиот бренд Young Engineers e².
Поттикнете ја иновативноста, креативноста, самодовербата и љубовта кон науката кај Вашите деца и подгответе ги за иднината.
Уникатна можност за стекнување со знаење кое трае цел живот преку програми кои ги изучуваат огромен број на деца во над 45 земји во светот.

youngengineers #newyears #fun #weekend #kids #mall #education #youngengineersmacedonia