Прекрасни пролетни модели за малечките принцези од Original Marines

Новата сезона освен што ни носи сонце, зеленило и позитивна атмосфера, ни ги носи и новите колекции од омилените брендови 🙂

А еден од нив е Original Marines – бренд што знае како да ги претвори најмалите во супер модерни ѕвезди 🙂

Посетете ги во нашиот трговски центар и направете ги омилените модни комбинации за Вашите малечки принцези.