Протеинско брашно од Bio Planete за здрави спортисти

59% протеини во новото протеинско брашно од семки од тиква од брендот Bio Planete за здрава исхрена на сите спортисти и оние кои вимаваат на квалитетот на храната што секојдневно ја внесуваат во својот организам.

Во продавницата на Био Култ побарајте го овој и многу други производи со органско потекло кои ќе ви помогнат во одржувањето витка линија и супер здраво тело.