Рачно изработен накит со уникатни охридски бисери!

Нешто кое сака да го слушне секоја дама: Рачно изработен накит со уникатни охридски бисери!
За празниците кои доаѓаат, Ohridski Biser Familija Risteski препорачува уникатни креации со впечатливи дезени.
#ВИКЕНДПРОМОЦИЈА
-30% попуст на бисерен накит
-15% попуст на сребрен накит со бисер
*На вториот купен производ, дополнителен -5% попуст
#CapitolMall #Ристески #бисери #охридскибисери #Охрид #pearls #OhridPearls #Risteski #Ohrid #jewelry #silver #сребрен #накит #sale #попусти #handmade