раскажи ми приказна

Драги родители и деца, ве покануваме на настан посветен на добрата книга и креативните илустрации 😊
„Раскажи ми приказна“ се реализира во соработка со Просветно дело и Виолета Сековска во време траење од два часа и ќе биде поделен во два сегменти: креирање на илустрации и потоа раскажување на приказни. Целта е дечињата да се поттикнат да си ја креираат својата приказна која потоа, ќе ја раскажат заедно со писателката Виолета Сековска.

Ве очекуваме