Ретро #ШИЗЕЊЕ во Аеродром Бар! 18.10.

Ретро #ШИЗЕЊЕ во Аеродром Бар!
18.10. I 21:00 – 00:00
https://goo.gl/BEAQC8

Едно време во Скопје, четврток беше најдобриот ден за излегување, тогаш излегуваа шизиците и шизиките.
Овој Четврток во Аеродром Бар ќе го вратиме тоа.
Од ритмичните 50ти и 60ти, диско и фанк звуците од 70ти, неодоливиот ритам на 80ти, до лудите неодредени 90ти.
СВЕЖО ТОЧЕНО ПИВО, пијалоци за секој вкус, највкусни мезиња, квалитетна музика и играње!
ЧЕТВРТОК е ден за излегување и за во Аеродром Бар.

Избор на музика: Ана Маркиз
Резервации на број: 071 37 12 58

ПОВЕЌЕ НА https://www.facebook.com/capitolmall/photos/a.523789627677491/2012418848814554/