Роденденска музичка програма во Капитол Мол 08.12

Драги наши, како вистински славеници, и овој наш роденден ве повикуваме на денсање, пеење и ширење позитивна атмосфера со одлична музика 🙂

Денес програмата ја започнуваме со празнично цртање на роденденски честитки, потоа продолжуваме со цртање на лице од аниматор и изработка на детски ѕид. За најсреќните овде е тркалото на среќата кое може да ви донесе супер подароци и неповторливо искуство со магионичарско шоу.

За забавниот дел се задолжени неверојатните DJ Mats, Beatrix Crew и ContruDj.

Ве очекуваме на одлична забава, дружење и танцување 🙂