Роденденско тркало на среќата – уште денес!

А за неколку минути започнуваме и со роденденското тркало на среќа на 1 кат! ⚠️тркалото е отворено додека не се потроши дневниот планиран награден фонд на подароци! 🎁🎈🎉🛍❤


кажимисреќен5 #5патипоголеми #capitolmall #birthday #letscelebrate #shopping #mall #letsparty