Сакам PIZZA од PIZZAH0T!

Дали сте спремни да ја слушнете следната ПИЦОХОЛИЧНА вест❓‼️ 🤩

Даааа .. ПИЦА ХОТ 🍕 известува: 

– Со секоја купена ФАМИЛИЈАРНА ПИЦА по ваш избор добивате гратис Кока Кола 1,25л.

Кој е за 🍕 во Capitol Mall & Residence ? ❤️